© Alexandra Guerson
We never made coffee at home in Spain. The stuff available in any bar was so cheap and so good that there was no point. This is the coffee Alan and I had every morning, at the bar on the corner of our street. A long espresso with hot milk, it’s called a cortado (Spanish) or a tallat (Catalan). So good.
Very cool photo!
Happy WW.
Yum! Reminds me that it’s about time for a coffee! Beautiful shot.
wow, I really want a cup right now :)
hum… que delícia!
café no balcão é bom é bom!
Oh, I miss the coffee in Spain.
I love the warmth in this shot…
Sinto uma falta danada de leite quente nos cafés daqui.
Descobri que no Second Cup tem um “spresso” cujo sabor é menos fraco que os tradicionais, mas eu sempre tomo café com leite por causa do estômago e aí estraga tudo pq o café fica frio.
Vou fazer uma campanha por leite quente nos cafés daqui.
:(
mas tem jeito Jeanne!! basta pedir um espresso com um pouco de leite quente (parecido com o macchiato, mas menos espuma e mais leite). É o que eu peço no second cup… deixa chegar sabado que vc vai ver o que é café bom!!