Tonight’s dinner

It was team work: Alan made the marinated lamb chops and I contributed the mashed sweet potatoes with yogurt and chives and the collard greens with garlic and red peppers.

Advertisements

Author: guerson

Historian. Teacher. Knitter. Passionate for bringing people together and building bridges.

3 thoughts on “Tonight’s dinner”

  1. Ah, me deixou com água na boca.

    Gosto muito de uma boa comida, mas detesto cozinhar. Só que aqui na terra gelada, tenho que ir pra cozinha, nao tem jeito.

    Bjs,

    Isabela.

  2. Minha comida fica boa de vez em quando mas não sei o que fazer pra dar uma aparência bonita à ela.
    Além de um curso de culinária vou ter que fazer um de design culinário! rsrs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s